Lady’s Day

Steffen   25 april 2016   Reacties uitgeschakeld voor Lady’s Day

ladysdayOp zondag 29 mei stappen we weer met zijn allen op de fiets. Deze keer voor de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS). Schrijf je nu alvast in en vraag ook je moeder, vriendin, zus, buurvrouw, collega of sportmaatje. Want samen fietsen is natuurlijk nog leuker!

Net als voorgaande jaren is er een tocht van ca. 35 km en eentje van ca. 65 km, de route wordt weer zorgvuldig samengesteld. Ook dit jaar is er voor de 65 km route de mogelijkheid om met een aantal wielrendames van de NWVG-Bike4Air mee te fietsen. Dus heb je een race- of toerfiets en wil je graag eens met andere meiden fietsen en tips en trics van hun overnemen, dit is je kans!

Als topsportster heeft Daniëlle Bekkering niet alleen de nodige prijzen bijeen geschaatst en gefietst, ze heeft ook vaak ervaren hoe blij mensen van sporten en bewegen kunnen worden, zowel actief als passief. Ze is zich bewust van het feit dat mensen blij en gelukkig maken door jouw (en eventueel hun eigen) actie, een bijzonder voorrecht is!
Haar eigen passies: sport en de wens om andere mensen ook in beweging te krijgen (letterlijk en figuurlijk!) is de oorsprong van Lady’s Day. Lekker gezellig met zijn allen op de fiets voor een dubbel goed doel: je eigen fitheid en aandacht & geld genereren voor de Nederlandse Cystic Fibrosis stichting.

Meer informatie en aanmelden op www.onlywomen.nl.

Deel via: