D2B

Daniëlle haar leven staat grotendeels in het teken van sport! Vanaf haar 10e is ze steeds meer én fanatieker gaan sporten, schaatsen en wielrennen zijn ‘haar’ sporten. Ook haar opleidingen en werkzaamheden hebben vaak een connectie met sport.

Als eigenaar van D2B Sports & Lifestyle houdt ze zich bezig met sportevenementen, sportmanagement én sportbeleving!
Het takenpakket omvat management voor sportteams en individuele sporters, organisatie van sportevenementen en clinics, programma’s en activiteiten met nadruk op sport, bewegen en gezondheid voor bedrijven en organisaties.

Voor sport teams verzorgt ze o.a. het management, hospitality en logistieke zaken zoals accommodatie voor trainingskampen en wedstrijden.

Voorbeelden van de sportevenementen die ze heeft georganiseerd zijn het NK wielrennen voor elite in Bourtange (2009), het NK tijdrijden voor profs en vrouwen in Veendam (2010) & Winsum (2013), het NCK in Zoutkamp (NK voor wielerclubs) en de internationale etappekoers Energiewacht Tour voor dames (sinds 2011) en sinds 2015 is hier Olympia’s 3M tour bij gekomen. We hebben de oudste etappe koers van Nederland na zwaar weer opnieuw in gang weten te trekken.

Ook was ze in 2015 betrokken bij de organisatie van het NK marathonschaatsen in Groningen. Op 4 januari streden alle toppers in Sportcentrum Kardinge om de nationale titels op kunstijs. Sportief, financieel en publicitair gezien was dit een succes!

Daarnaast geeft ze clinics en training(advies), want mensen in beweging brengen vind ze ook heel mooi werk. Zo geeft ze training aan de dames van de NWVG en organiseert ze naast ‘de wedstrijden’ ook breedtesport activiteiten waaronder Lady’s Day. Dit is een jaarlijks terugkerende fietstocht voor vrouwen gekoppeld aan een goed doel. Want fietsen is leuk, maar samen fietsen is leuker. Daarom deze tocht die je met vriendinnen kunt rijden of waar je juist nieuwe sportmaatjes ontmoet!

Mocht je een idee hebben met ‘sport’, neem gerust contact op. Misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen!

Deel via: